Ahilik Haftasında Kahramanmaraşlı Öğrencilerden Türkiye İkinciliği
Ahilik Haftasında Kahramanmaraşlı Öğrencilerden Türkiye İkinciliği
Kahramanmaraş MADO Akdeniz Turizm Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Ahilik Haftası kapsamında Kırşehir’de gerçekleştirilen Liseler Arası Yemek Yarışması’nda Türkiye ikincisi olarak şehre büyük gurur yaşattı.
Kahramanmaraş MADO Akdeniz Turizm Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Ahilik Haftası kapsamında Kırşehir’de gerçekleştirilen Liseler Arası Yemek Yarışması’nda Türkiye ikincisi olarak şehre büyük gurur yaşattı.
KIRŞEHİR’DE DÜZENLENEN YARIŞMADA BÜYÜK BAŞARI
İSTANBUL’DA BİRİNCİLİKTEN SONRA YENİ BAŞARI
Geçtiğimiz Mayıs ayında İstanbul’da düzenlenen MEB Uluslararası Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması’nda 413 ekip arasından birincilik elde eden öğrenciler, bu kez de Kırşehir’de kürsüye çıkmayı başardı.
ÇİRLEME VE AHİ HELVASIYLA BÜYÜK BEĞENİ
Müdür Yardımcısı Burcu Durak ve Yiyecek İçecek Hizmetleri öğretmeni Hülya Hayber gözetiminde hazırlanan öğrenciler Kürşad Doğan, Kerem Paşa Özkirişçi ve İrem Nur Nedirli, Kırşehir’in yöresel lezzetlerinden “Çirleme” ve “Ahi Helvası”nı jüriye sundu. Öğrencilerin hem sunumu hem de lezzeti jüri üyelerinden tam not aldı.
ÖDÜLÜ VALİ DEMİRYÜREK TAKDİM ETTİ
Dereceye giren Kahramanmaraşlı öğrencilere ikincilik kupası Kırşehir Valisi Murat Sefa Demiryürek tarafından takdim edildi. Yarışmada elde edilen bu başarı, hem öğrencilerin hem de Kahramanmaraş’ın gastronomi alanındaki yükselen değerini bir kez daha gözler önüne serdi.

K.Maraş HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.